• Mobil Uygulama
  • Blog
  • KA.DER Akademi

KA.DER

  • Hakkımızda
    • KA.DER
    • Yönetim Kurulu
      • Nuray Karaoğlu – Başkan
      • Bahar Şen Kazancı – Genel Sekreter
      • Azime Kocacık
    • Danışma Kurulu
    • Kurucu Üyelerimiz
    • Genel Başkanlarımız
    • Tüzük
    • Faaliyet Raporları
  • Faaliyetler
    • Projeler
    • Kampanyalar
  • Basın Odası
    • KA.DER’den Haberler
    • Tüm Basın Bültenleri
    • Galeri
  • Kütüphane
    • İstatistikler
    • Yayınlar
  • İletişim
  • Bize Katılın
    • Gönüllü olun
    • Üye olun
  • Dil: Turkish
    • Turkish Turkish
    • English English
0
24 January 2014 / Published in KA.DER’den Haberler

Haydi kadınlar yerel yönetimlere!

KA.DER Kadıköy Şubesi, Mart’ta yapılacak Yerel Seçimler için İstanbul 1. Bölgeden aday ve aday adayı olan kadınları  22 Ocak 2014 Çarşamba günü bir araya getirdi.

KA.DER Kadıköy Şubesi, halen %1 bile olmayan yerel yönetimlerdeki kadın temsil oranını artırmak, Mart ayında  yapılacak yerel seçimlerde kadın aday sayısını çoğaltmak, kadın sorunlarının yerel meclislerde daha fazla gündeme gelmesi ve kadın örgütlerinin yerel kararlara katılımının sağlanması amacıyla başlattığı “KA.DER Kadıköy Kadınlarla Buluşuyor” projesi kapsamında İstanbul 1. Bölgeden aday ve aday adayı olan tüm kadınların ilk kez bir araya gelecekleri bir toplantı düzenleyerek, basına tanıttı.

AK Parti, CHP, MHP ve BDP’den “Yerel seçimlerde ben de varım” diyen aday/aday adayı kadınların davet  edildiği toplantıya katılanlar, Eğitim Danışmanı, Yazar ve Sunucu Nihal Şirin tarafından  verilen “Güzel Konuşmak, Etkilemek ve İkna Etmek”  başlıklı sunumu da izleme fırsatı buldular.

Kadıköy Belediyesi’nin desteğiyle Kozyatağı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantı  KA.DER Kadıköy Şubesi Başkanı Zafer Berkol ’un açılış konuşmasıyla başladı. Nihal Şirin’in sunumunun ardından tek tek sahneye çağrılan aday ve aday adayı kadınlar hep birlikte fotoğraf çektirdiler.

İstanbul Hollanda Baş Konsolosluğu’nun desteğiyle gerçekleştirilen “KA.DER Kadıköy Kadınlarla Buluşuyor” projesi kapsamında  düzenlenen toplantı, “Demokrasi için eşit temsil” mesajıyla son buldu.

What you can read next

KA.DER, 9. Olağan Genel Kurulu
DEVLETİN GÖREVİ BAZI NİKAHLI KADINLARI DEĞİL“HER KADINI” ŞİDDETTEN KORUMAKTIR!
Genel Başkanımız Nuray Karaoğlu / Haliç Üniversitesi – Siyasette Eşit Temsil

ARAMA

SON HABERLER

  • KADINA YÖNELİK ŞİDDETİ BERABER DURDURALIM

  • Türkiye’de Kadınlara “Seçme ve Seçilme Hakkı” Tanınmasının 86. Yılı

  • 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

E-posta listemize üye olarak dernek faaliyetlerimizden ilk siz haberdar olabilir, gelişmeleri ilk siz öğrenebilirsiniz.

Gizliliğiniz bizim için önemlidir, KA.DER kişisel düzeyde ayırt edici hiçbir bilgiyi üçüncü partilerle paylaşmaz.

BİZE ULAŞIN / CONTACT US

T (212) 273 25 35
F (212) 273 25 36
E-posta: kader@ka-der.org.tr

Büyükdere Cad. Çınar Apt. No:95 K:6 D:23-24 Mecidiyeköy/İstanbul

Google Harita

  • GET SOCIAL
KA.DER

© 2016 KA.DER - Kadın Adayları Destekleme Derneği

TOP