KA.DER İzmir Şubesi 4 Kasım’da, Kadın Partisi İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Partinin tüzük ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.
125 dernek temsilciliği olan, Anadolu Birlikleri ziyaret edildi. Hemşehri Derneğine üye kadınlara, yurttaşlık eğitimi verilmesi için destek istendi.
KA.DER İzmir Şubesi tarafından, “Kadına Karşı Şiddete Hayır” günü etkinlikleri kapsamında, Bayraklı Semt Evlerindeki amatör resim yapan kadınlara ''Hayata Dair Kadınlar'' konulu resim yarışması düzenleniyor. Yarışmada ilk üçe girenlere ödül; tüm katılımcılara da teşekkür belgesi verilecek.
Bayraklı Belediyesi, 150'ye yakın dernek, vakıf, sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Tülay Aktaş İzmir Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Platformu'yla eğitimden sağlığa, kültürden sanata kadar farklı alanlarda birlikte proje üretip hayata geçirecek. Tülay Aktaş İzmir Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Platformu'yla bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, KA.DER İzmir Şubesi tarafından hayata geçirilecek resim projesine tam destek vereceklerini söyledi ve KA.DER İzmir’e teşekkür etti